Контактна інформація

Вивіз старих вікон

Якщо раніше вікна стояли довше за свій термін служби, то зараз їх можуть змінювати з різних причин, включаючи не відповідність дизайну фасаду будівлі або інтер'єру. Тоді й з'являється необхідність в послуги транспортування замінюваних моделей вікон. При цьому можуть здійснюватися додаткові роботі (збільшення/зменшення віконного отвору), що приводить до більшої кількості мотлоху. Краще за все звернутись до фахівців та вивезти сміття за допомогою професіоналів. 

 

Щоб зекономити, але отримати першокласних вантажників, рекомендуємо звертатися одразу до нас. Маємо багато досвіду, тому і надаємо високий рівень обслуговування. Крім рам і скла потрібно прибрати інше сміття, яке зазвичай з'являється після подібних робіт. Цю проблему ми також допоможемо вирішити. У нас є не тільки вантажники, а ще і відповідний транспорт (газель піраміда).  

 

Переваги послуги вивезення вікна у Києві

  • Можна перевезти на дачу чи гараж: Будь-який район Києва незалежно від віддаленості від місця навантаження.
  • Надаються програми знижок лояльності постійним клієнтам і тим, хто збирається транспортувати велику партію вікон.
  • Вантажники вже включені в послугу, що значно прискорює час, який витрачається на замовлення.
  • Надається можливість вивезти старі вікна на утилізацію офіційно без шкоди для довкілля.
  • Нами виконується вивіз Б/У вікон у Києві за маршрутами з відносно гарним асфальтовим покриттям: безпека вантажу, що перевозиться, понад усе.

Багатоповерхівки або висотні будівлі – з усіма завданнями справляємось

Перший поверх завжди відрізняється зручністю переїзду або ремонтних робіт, але решті щастить менше. Сьогодні багатоповерхові будинки заполонили столицю, що значно ускладнює вивіз вікон. У Києві не багато під'їздів обладнано вантажними ліфтами, тому доводиться зносити поверхами. Сходові прольоти не менш небезпечні, ніж самі сходи. Тут безумовно варто подбати не тільки про свою безпеку, але і про безпеку рам. Компанія надає вантажників для поверхового зносу і завантаження в автомобіль — замовник тільки займається роботами.

Ми порадимо, куди вивезти старі вікна

Наші оператори мають достатньо досвіду у  наданні транспортних послуг. Завдяки цьому клієнти можуть проконсультуватися та отримати відповіді на всі питання. 

Якщо зі збереженням речей простіше, то прийняти рішення про утилізацію буває складно. Тут зіграє роль ціна послугу. Зберігання не завжди вигідніше, ніж надсилання речей на перероблювання. Європейські підходи до майна вже у Києві, тож розгляньте варіант з утилізацією, а не перевезенням непотребу собі в гараж чи на дачу.

Наша послуга вивезення вікон у Києві доступна прямо зараз для кожного

Компанія зацікавлена ​​у постійній співпраці зі своїми клієнтами. Ціна формується виходячи з часу оренди транспорту та кількості вантажників. Переконайтеся у зручності вивезення вікон нашими руками у будь-який район Києва чи області – дзвоніть, чи залишайте заявку.