Контактна інформація

Вантажоперевезення Газеллю недорого та оперативно

Оперативні перевезення газеллю

Вантажники ПЛЮС, спеціалізуються на перевезенні вантажів. Ми застосовуємо для цього автомобілі, що відрізняються маркою, габаритами та вантажопідйомністю. Залежно від виду вантажу, його обсягу та маси, а також дальності маршруту застосовуються певні машини.

Газель — найпопулярніший автоперевізник. Ця універсальна вантажівка представлена в широкому модельному асортименті:

  • бортова вантажівка. Її місткість 1,5 т, призначена для транспортування великогабаритних вантажів, будівельних матеріалів;
  • суцільнометалевий фургон (до 2 т). Використовується клієнтами у разі переїзду, доставлення нових меблів, сейфів та інших предметів;
  • ізотермічні фургони (1,5 т). Обладнані кондиціонерами та застосовуються для доставлення харчової та промислової продукції, які потребують особливих температурних режимів при перевезенні;
  • евакуатори, оснащені різним обладнанням для навантаження та транспортування авто (до 2 т);
  • рефрижератори (1.5 т). Використовується для перевезення продуктів тваринного походження. Відмінна риса фургона – абсолютна герметизація;
  • мікроавтобуси. Підходять для перевезення пасажирів у межах міста або виконання міжміських рейсів. Залежно від моделі Газелі, її вантажопідйомність варіюється від 1,5 до 2 т, а об'єм вантажної зони від 9 до 16-18 кубометрів. Важливо: для уникнення аварійних ситуацій, категорично не допускається перевантаження машини.

Вантажні Газелі мають різну довжину кузова, тому підібрати машину потрібної місткості, не складно. Металеві чи тентові фургони, надійно захистять вантаж від різних опадів.

Замовляючи вантажоперевезення автівкою марки Газель, клієнт може сам супроводжувати свій вантаж. Водійські кабіни обладнані додатковими місцями.
Наприклад, бортова вантажівка має ще два пасажирські місця, а критий фургон оснащений двома рядами сидінь, де у разі переїзду можуть розміститися майже всі члени сім'ї.
Головна перевага Газелі будь-якої модифікації — це висока оперативність виконання замовлення. Причина цього — чудова маневровість автомобіля. Він припаркується максимально близько до місця завантаження/вивантаження, без проблем здійснить маневри розвороту на невеликому дворі. Проїде вузьким провулком і виконає маневри обгону в транспортному потоці вулиць.
Газель однаково легко долає маршрути ідеальною асфальтованою трасою, і київським бездоріжжям.